5600 black spots
Like Tree1Likes
  • 1 Post By angus

Thread: 5600 black spots

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member DELORTO's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    GREECE
    Posts
    516

    5600 black spots

    Here is my one and only 5600 after the service.I changed the capacitor and now it's a true solar!
    Attached Images Attached Images


  2. #2
    G-Shock Mod stockae92's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Southern California - USA
    Posts
    13,507

    Re: 5600 black spots

    so you are able to get the replace capacitor?

  3. #3
    Member DELORTO's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    GREECE
    Posts
    516

    Re: 5600 black spots

    In here Casio service is thumbs up! I've got no problem dealing with them since now.Some months ago they replaced the 2020 battery(Sjors know the type) of my yellow Raysman without a scratch on the case back.I think they're excellent over here...

  4. Remove Advertisements
    WatchUSeek.com
    Advertisements
     

  5. #4
    Moderator G-Shock Forum Sjors's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Netherlands
    Posts
    21,483

    Wink Re: 5600 black spots

    Quote Originally Posted by DELORTO
    (Sjors know the type)
    Do I? I'm afraid Leon Eckell is the specialist of the rechargable batery. Weren't the letters MLT(2020)?

    I'm not sure. Good to hear the Casio service in Greece is superb. I believe the Dutch service is great too, but you have find your way around sometimes.

    Cheers,

    Sjors

    There are only 10 kind of people. Those who understand binary and those who don't.


    Bezoek ook eens het Nederlandstalige WUS forum: Kaliber 2010


  6. #5
    Member angus's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    705

    Re: 5600 black spots

    Why did you have to replace the capacitor?
    zeljko likes this.

  7. #6
    Member DELORTO's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    GREECE
    Posts
    516

    Re: 5600 black spots

    Because the recover mode button didn't stop to flash.Actually it was all day in the recover...But now it's ok.Do i have to mention it's a Thai model?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •