Baby-G with squeaking button

Thread: Baby-G with squeaking button

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Bremen, Germany
    Posts
    27

    Baby-G with squeaking button

    Since a few weeks the MODE-button of my BG-1006KF squeaks while pressing it. Pressing it several times helps, but one hour later that sound is back again.

    Do you have any idea what causes that squeaking? What can I do? There is no problem with switching the functions. But it sounds a little bit "cheap".

  2. #2
    Member dobber72's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    United Arab Emirates
    Posts
    2,028

    Re: Baby-G with squeaking button

    Quote Originally Posted by The_Lion View Post
    Since a few weeks the MODE-button of my BG-1006KF squeaks while pressing it. Pressing it several times helps, but one hour later that sound is back again.

    Do you have any idea what causes that squeaking? What can I do? There is no problem with switching the functions. But it sounds a little bit "cheap".
    A couple of my DW6600's have the same squeaking issue with the light button. I've tried all sorts of things but nothing works so I 've just gotten used to it. I agree though, it does sound a little bit cheap. On my 6600's I think it's the button rubbing on the bezel, the clearance gap is tiny on those.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •