GW9200 Altimeter

Thread: GW9200 Altimeter

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    1

    GW9200 Altimeter

    I have some contents in the Altimeter historical data record of mi Riseman.
    I want to delete them.
    So I press the lower left button many times until I enter the Data recall mode.
    I press down the upper left button, but nothing happens.
    As described in the owner's manual CLR should appear in the upper part of the display, but I still see REC.
    Am I doing something wrong?

  2. #2
    Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    123

    Re: GW9200 Altimeter

    ^ I realize this thread is a bit old, but I have just encountered this too on my Riseman(someone who has a Rangeman may check if this happens on that model also). What you want to do is make sure you don't have a stopwatch session running(or stopped) in your altimeter mode. So go into altimeter mode and reset the stopwatch. Then go to record mode and clear the data as described in the manual. It should work now.
    Last edited by watch1000; April 15th, 2016 at 20:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

    Similar Threads

    1. Replies: 0
      Last Post: July 1st, 2014, 18:40
    2. GW9200 Riseman
      By Tedzone in forum Casio G-Shock
      Replies: 27
      Last Post: August 12th, 2013, 07:12
    3. Replies: 4
      Last Post: June 7th, 2010, 02:04
    4. Gw9200
      By veolia in forum Casio G-Shock
      Replies: 12
      Last Post: April 16th, 2010, 13:40
    5. New Riseman GW9200 Altimeter function
      By dtmartin46 in forum Casio G-Shock
      Replies: 4
      Last Post: July 1st, 2008, 23:25

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •