I've looked everywhere, but....

Thread: I've looked everywhere, but....

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Maine's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Northants, UK
    Posts
    3,203

    I've looked everywhere, but....

    ...where can I offer feedback about the whole WUS site?

    Many of the WUS blog archives are completely broken for me using Google Chrome, and I have no idea how to find out if it's my problem or the site's; or advise them of a potential problem.

  2. #2
    Member natornate's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    NE Ohio
    Posts
    2,952

    Re: I've looked everywhere, but....

    Quote Originally Posted by Maine View Post
    ...where can I offer feedback about the whole WUS site?

    Many of the WUS blog archives are completely broken for me using Google Chrome, and I have no idea how to find out if it's my problem or the site's; or advise them of a potential problem.
    Not sure what Google Chrome is but wouldn't you be able to eliminate that as a cause by accessing with another browser as a test?
    -Nate
    -----------------------------------------------------------------
    "Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one."
    -Albert Einstein

  3. #3
    Suspended
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    USA
    Posts
    5,850

    Re: I've looked everywhere, but....

    You can send a PM to Ernie. He owns this shindig.

    His handle is Watchuseek Admin. Here's a link to his page.
    https://forums.watchuseek.com/member.php?u=1

    If you don't want to do that, try contacting your favorite moderator.

  4. Remove Advertisements
    WatchUSeek.com
    Advertisements
     

  5. #4
    Member Maine's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Northants, UK
    Posts
    3,203

    Re: I've looked everywhere, but....

    Good idea, have done. Thanks

  6. #5
    Member tribe125's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    UK
    Posts
    29,513

    Re: I've looked everywhere, but....

    I use Google Chrome and have no problems at all.
    I used to list my watches here until I realised it ruined people's Google searches...

  7. #6
    Member Maine's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Northants, UK
    Posts
    3,203

    Re: I've looked everywhere, but....

    Yep, it wasn't a chrome thing. The links were dead in any browser.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •