Anyone have problems loading pictures?

Thread: Anyone have problems loading pictures?

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Member ncmoto's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Ridgefield Ct
    Posts
    7,045

    Anyone have problems loading pictures?

    Over the last few months Ive been having problems loading images. 90% of the time they will not load. I have no issues w/ all other watch forums. Ive tried w/ several photo hosting sites w/ no luck. Anyone else
    "Let's go vintage racing"



  2. #2
    Member copperjohn's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    San Antonio, Texas via Washington St
    Posts
    7,441
    I've been using photobucket from the beginning. No problems. Sometime, with or without picture, I hit send and the post just kinda gets stuck. Still posts though.

    I do this mobile most times. Zero issues when using photobucket with desktop.

    My collection may be complete, but it is never completed


    Collection: Rolex Submariner 116610; Seikos Orange Monster, Black Monster, 007 (X2) 009, SRPB53, SPB079, and SRP775; Hamiltons Khaki 42mm and Khaki King; Halios Laguna; 2012 WUS CMW Forum Dual Crown Project Watch; Invicta Pro Diver 8926OB; Casio Pathfinder PAG40; G-Shock GD350, GW7900B-1, DW9052-1BCG. GMW5610-1, DW5600, DW5600CMB-1, DW5900, GW-9400-1CR; Orients Star Classic and 2ER; Some other stuff.

  3. #3
    Member Cybotron's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    New England
    Posts
    5,249

    Re: Anyone have problems loading pictures?

    When I use Firefox it doesn't work but with Internet Explorer it does.
    Regards,

    Richard




  4. Remove Advertisements
    WatchUSeek.com
    Advertisements
     

  5. #4
    Member Ray MacDonald's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Almonte ON Canada
    Posts
    23,771

    Re: Anyone have problems loading pictures?

    We are aware of the issue but no fix as yet.

    There are fathers who do not love their children; there is no grandfather who does not adore his grandson. ~ Victor Hugo

  6. #5
    Member ncmoto's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Ridgefield Ct
    Posts
    7,045

    Re: Anyone have problems loading pictures?

    Thanks all
    "Let's go vintage racing"



  7. #6
    Member cs12's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    London, United Kingdom, United Kingdom
    Posts
    1,573

    Re: Anyone have problems loading pictures?

    Quote Originally Posted by ncmoto View Post
    Thanks all
    Do you have any Norton security products installed?

    I used to have a similar issue with Norton Internet Security randomly not loading images from sites.

    Removed NIS and it fixed the issue.

    Some Virus Protection programs can often cause more problems than they fix.

    Its worth disabling your vp and see if it fixes the issue for you.
    Fiery the Angels Fell.

    http://www.savewalterwhite.com/

  8. #7
    Member Gary123's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Washington DC area
    Posts
    5,052

    Re: Anyone have problems loading pictures?

    I use Firefox and Photobucket and have no problems.
    Chronographs: Breitling 2 tone Chronomat Evo, Roger Dubuis Easy Diver, DeWitt Academia Sequential, Franck Muller Conquistador, IWC Aquatimer, Hublot Oceanographic 1000, Parmigiani Pershing 45, Paul Picot Plongeur, Royal Oak Offshore Gstaad, Franck Muller Vanguard Carbon, Franck Muller Conquistador, Chopard Mille Miglia, Zenith Defy Aero.. 3 Hand: Angular Momentum diver, Bucherer ScubaTec 2-tone, UN MM Diver 2-tone, Omega Ploprof, Ball Hunley, Omega SM 300 Master Co-Ax 2-tone, Chopard Pro 1, Zodiac Super Sea Wolf, Panerai Sub ti, Monta OceanKing, Breitling SOH II

  9. #8
    Member Derek N's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Kaneohe, Hawaii
    Posts
    4,474

    Re: Anyone have problems loading pictures?

    I switched to the new Beta version of Photobucket and had a few issues with copying the img tags. Seems to have been fixed already. The new Photobucket version seems better than the older version.

  10. #9
    Inactive
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    7,819

    Re: Anyone have problems loading pictures?

    Quote Originally Posted by cs12 View Post
    Do you have any Norton security products installed?

    I used to have a similar issue with Norton Internet Security randomly not loading images from sites.
    .
    It's not norton that causes the issue (well, not this one anyway)


    Removed NIS and it fixed the issue.
    Best thing you ever did norton was the best thing ever in the 80's , it should have stayed there

  11. #10
    Member cs12's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    London, United Kingdom, United Kingdom
    Posts
    1,573

    Re: Anyone have problems loading pictures?

    Quote Originally Posted by watchma View Post
    It's not norton that causes the issue (well, not this one anyway)

    Best thing you ever did norton was the best thing ever in the 80's , it should have stayed there
    When I still used PCs I found it to be a horrible piece of software that slowed down my machine.

    Found it caused so many issues with various sites such as the front page of google so was glad to get rid of it :)
    Fiery the Angels Fell.

    http://www.savewalterwhite.com/

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •