[DUTCH language only]

Primeur in Nederland: Nieuwe IWC Corner bij Ace & Dik Juweliers
Amsterdam, 21 februari 2007

In samenwerking met IWC heeft Ace Juweliers Groep de allernieuwste IWC Corner geļnstalleerd in het filiaal aan de Van Baerlestraat te Amsterdam. Ace & Dik is een van de oudste IWC dealers van Nederland en ondanks dat er reeds een IWC Corner bevond, is het een primeur voor Nederland dat de nieuwste IWC Corner wordt gepresenteerd bij Ace & Dik Juweliers.

"Wij zijn trots dat IWC ons heeft gekozen om als eerste in Nederland de nieuwe Corner te installeren in een van onze zaken. Wij zijn sinds jaar en dag een fan van IWC en zijn daarom dan ook vereerd dat we de nieuwe corner hebben kunnen integreren in ons interieur. Niet alleen komt de IWC collectie beter tot zijn recht, wij kunnen hierdoor een grotere collectie van IWC horloges presenteren en ook meer exclusieve stukken zoals Limited Editions.", aldus Alon Ben Joseph, direkteur van Ace & Dik Juweliers.

Ace Juweliers Groep is een Amsterdams familiebedrijf met drie winkels in het centrum van Amsterdam, waar exclusieve sieraden en horloges vervaardigd en verkocht worden. De twee generaties van juweliers en hun teams proberen er voor te zorgen dat hun klanten te allen tijde vakkundig en vriendelijk te woord wordt gestaan. Klanten zijn welkom in de winkels met een sfeervolle, gezellige en veilige omgeving, waar de meest actuele collecties van sieraden, horloges en accesoires worden gepresenteerd. Uiteraard kunnen klanten ook terecht voor after-sales service van horloges en sieraden.

De familie Ben-Joseph heeft de handelsnaam Ace sinds 1975 in gebruik en de Ace Juweliers Groep omvat een van de oudste juwelierszaken van Amsterdam. Ace & Spyer, op de hoek van de Bloemenmarkt, is een van de oudste juwelierszaken van Amsterdam. Daarbij is op de locatie van Ace & Dik in het Museum Kwartier (Van Baerlestraat) al ruim 70 jaar een juwelierszaak gevestigd. Ace Juweliers in Leidsestraat is een van de modernste en modieuze juwelierszaken van Amsterdam.

Ace & Dik Juweliers
"Exclusieve IWC Corner"
Van Baerlestraat 46

Ace & Spyer Juweliers
"Oudste juwelierszaak van Amsterdam"
Koningsplein 1

Ace Juweliers
"Where Trends are presented"
Leidsestraat 21

International Watch Company (IWC) is sinds 1868 gevestigd in Schaffhausen, Zwitserland. IWC ontwerpt en vervaardigd uitsluitend hoogwaardige en gecompliceerde uuwerken en polshorloges. IWC heeft in de loop der jaren een groot aantal revolutionaire uurwerken en polshorloges ontwikkeld, waaronder in 1985 het revolutionaire eeuwigdurende kalender van de 'Da Vinci Perpetual Calendar'.

----------------------------------------------------------------------------

Bijlagen: foto's van IWC Corner en Alon Ben Joseph. Foto's zijn genomen door Jacob van Rozelaar van Studio "Jax Fotografie".

*Voor meer achtergrondinformatie:
Esther ZOUTMAN
Ace Juweliers Groep

E: [email protected]
I: www.ace-dik.com
T: 020-6794045
F: 020-4711846

*Voor beeldmateriaal:
Jacob van Rozelaar
Jax Fotografie

E: [email protected]
I: www.jaxfotografie.nl
T: 06-30474091

*Voor meer informatie over IWC:
Edwin DE VRIES
IWC Nederland

E: [email protected]
I: www.iwc.ch
T: 020-5246751
----------------------------------------------------------------------------

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Indien u nog vragen heeft, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groeten,

Esther ZOUTMAN
[email protected]

<< Add some ACE to your life >>

Ace & Dik Juweliers
Van Baerlestraat 46
1071 AZ Amsterdam

I: http://www.ace-dik.com
E: [email protected]
T: 020 6794045
F: 020 4711846

<< Ace & Dik is onderdeel van de Ace Jewelers Group >>