IWC opent een unieke Shop-in-Shop in Rotterdam

Thread: IWC opent een unieke Shop-in-Shop in Rotterdam

Results 1 to 1 of 1
 1. #1
  Administrator Ernie Romers's Avatar
  Join Date
  Apr 2005
  Posts
  20,667

  IWC opent een unieke Shop-in-Shop in Rotterdam

  Name: IWC 039.jpg
Views: 533
Size: 52.9 KB

  Nederlandse primeur voor Juwelier van Willegen


  Het Zwitserse horlogehuis IWC Schaffhausen opent met veel trots een nieuw Shop-in-Shop concept bij Juwelier van Willegen in Rotterdam. De juwelier is een van de oudste verkooppunten van IWC Schaffhausen in Nederland. Binnen Europa is er nu ook in Rotterdam, na de primeur Parijs, een unieke verkoopruimte ingericht als een IWC boetiek. In de geheel verbouwde winkel van Van Willegen is IWC prominent aanwezig en wordt de klant de mogelijkheid gegeven om de IWC wereld te beleven.

  Name: IWC - 1161.jpg
Views: 559
Size: 58.5 KB

  Robert Pennartz, Managing Director IWC Benelux: “Dit onderscheidende Shop-in-Shop concept heeft een oppervlakte van 45 m2. IWC is met een eigen team van interieurarchitecten verantwoordelijk voor het nieuwe, exclusieve ontwerp. In de stijlvolle ruimte worden de zes horlogecollecties van IWC gepresenteerd: Ingenieur, Portuguese, Da Vinci, Portofino, Aquatimer en Pilot’s Watches.

  De nieuwe IWC Shop-in-Shop is zowel esthetisch als functioneel. Voor de inrichting is donker ebbenhout gecombineerd met elementen van leer en chroom. Door de uitgebalanceerde verlichting en strak vormgegeven vitrines worden de IWC horloges optimaal gepresenteerd. In het comfortabele lounge gedeelte zorgt een openhaard voor een bijzondere sfeer. Het geheel ademt luxe, passend bij een merk als IWC, een toongevend merk in de wereld van Haute Horlogerie.

  Juwelier van Willegen heeft zijn winkel grondig verbouwd en uitgebreid, waardoor de oppervlakte drie keer zo groot is geworden (240 m2). Alles is gericht op beleving. Een grote woonkeuken fungeert daarbij als gezellige ontmoetingsplaats. In de nieuwe winkel is IWC het enige merk met een eigen Shop-in-Shop.

  IWC Schaffhausen

  Met een duidelijke focus op techniek en vernieuwing vervaardigt IWC Schaffhausen al sinds 1868 horloges van blijvende waarde. Het Zwitserse horlogehuis heeft zich een internationale reputatie verworven op basis van een passie voor innovatieve oplossingen en technisch vernuft. Als een van ’s werelds meest vooraanstaande merken in het Haute Horlogerie segment, combineert IWC superieure precisie met exclusief design

  Juwelier van Willegen – Schiekade 4 – 3032 AJ Rotterdam

  Juwelier van Willegen Rotterdam
  IWC Schaffhausen | Fine Timepieces From Switzerland | Home
  Last edited by Ernie Romers; November 6th, 2013 at 09:23.
  Best regards,

  Ernie Romers
  Founder and former site owner, Watchuseek.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

  Tags for this Thread

  Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •